Estée Lauder – cleansing balm

Estée Lauder - cleansing balm
Estée Lauder - cleansing balm

Elke dag je make-up van je gezicht afhalen is in de ‘beauty wereld’ een ongeschreven regel. Dit is namelijk het beste voor je huid. Wanneer je met make-up op gaat slapen, kan je huid niet goed ademen. Poriën raken verstopt, hierdoor kan je last krijgen van onzuiverheden. 

Ikzelf verwijder elke avond mijn make-up van mijn gezicht. Wanneer ik dit niet doe, zit de volgende ochtend de make-up overal op mijn lakens en kan ik niet eens mijn ogen open doen, omdat de mascara aan mijn boven en onder wimpers plakt.

Ik verwijder dan ook trouw iedere avond mijn make-up.

Normaal gesproken deed ik dit altijd met een make-up remover wat uit vloeistof bestond. Totdat ik de Advanced Night Micro Cleansing Balm van Estée Lauder had ontdekt. Jeetje, een hele mond vol. In de opvolgende tekst noem ik ‘het’ de cleansing balm. 

De cleansing balm zit in een mooie ronde pot en heeft een gouden deksel. Wanneer je de pot openmaakt zie je een witte substantie.

Ik deed mijn vinger erin en kwam er al snel achter dat het een zachte textuur heeft. Wanneer je de cleansing balm op je ogen inmasseert verandert het al snel in een olie. Je hebt maar heel weinig nodig, want de balm verspreid zich snel.

Na een paar keer masseren zie ik eruit als een panda. Haha! Mijn ogen kan ik na het masseren goed open doen. Normaal als ik mijn oogmake-up verwijder, zie ik wazig. Dat is bij de cleansing balm van Estée Lauder niet het geval. Je kan gewoon goed zien en het prikt niet. 

Ik verwijderde de oogmake-up van mijn andere oog en met de overtollige balm die rond mijn ogen zat verwijderde ik de rest van mijn make-up op mijn gezicht. Mijn oogmake-up was nu helemaal verspreid over de rest van mijn gezicht. Dit zag er natuurlijk niet uit, maar mijn ogen waren goed schoon. Ik spoelde mijn gezicht af en bracht daarna een hydraterende creme aan. 

Ik gebruik de cleansing balm van Estée Lauder nu 3 weken en ik ben er zeer tevreden over. De cleansing balm verwijdert mijn make-up goed en is zacht voor de huid. De cleansing balm is ook geschikt voor waterproof make-up. 

Advanced Night Micro Cleansing Balm bevat 70ml en is te koop bij:
Estée Lauder €38
Douglas €37,64

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Citytrip Berlijn #3

Citytrip Berlijn #4