Droge huid? Ik heb de oplossing.

oplossing tegen een droge huid

In de winter is je huid kwetsbaar. Dit betekent dat je huid meer verzorging nodig heeft. Thuis staat de kachel goed te branden, maar dat betekent ook dat onze huid hierdoor erg droog wordt. Soms kan je huid zo droog worden, dat er velletjes of kloven ontstaan. Ikzelf ben echt een koukleum en heb thuis de kachel hoog staan. Het liefst elke avond ook nog onder een dekentje op de bank. Dat vind ik heerlijk, maar voor mijn huid is dit niet bevorderlijk.

Vooral mijn gezicht, handen en benen zijn erg droog in de winter. Zo droog dat ik vaak ook velletjes krijg. Nu is dit natuurlijk niet vreselijk, maar mooi is het ook niet. 

Wanneer ik mijn make-up heb aangebracht en mijn huid erg droog is, zit mijn make-up minder mooi. Ik zie de make-up op mijn huid liggen. Wanneer mijn huid wat meer gevoed is, blend de make-up veel mooier.

Dus de oplossing is mijn huid beter voeden. Dat doe ik door voor het slapen gaan, mijn gezicht en lichaam in te smeren met de Homeoplasmine crème. 

oplossing tegen een droge huid

De volgende ochtend is mijn huid super zacht en voelt comfortabel aan. Droge plekjes en velletjes zijn verdwenen.

Homeoplasmine creme is te vergelijken met Vaseline en Elizabeth Arden 8-hour crème. Over 8-hour creme van Elizabeth Arden heb ik eerder een review geschreven, ben je benieuwd. Klik hier. 

De Homeoplasmine crème wordt veel gebruikt door visagisten.

Elke visagist heeft wel een tubetje in hun stash. Het wordt namelijk gebruikt voor de lippen, zodat de lipstick nog intenser wordt. Je kunt er ook de wenkbrauwen mee in model kammen. 

oplossing tegen een droge huid

Homeoplasmine crème is eigenlijk een ‘dupe’ van de 8-hour crème. Het is veel goedkoper en doet bijna hetzelfde. 

Het enige nadeel is dat crème alleen in Frankrijk bij de apotheek te verkrijgen is. Je koopt de crème voor ongeveer €5. Mocht je een keer in Frankrijk zijn, ga dan zeker een keer langs een apotheek en vraag naar Homeoplasmine crème.

De crème is echt een must deze winter. 

Heb jij nog een tip om je huid goed gehydrateerd te houden in de winter? Laat het mij weten in een reactie hieronder. 

xxx Jill Evelyn

Benieuwd naar mijn vorige post! Klik hier.

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get some inspiration!

Maak kans op deze leuke notitieboekjes van de Action – WIN ACTIE!

win actie action