Diadermine zeep – review

Ik vind het belangrijk om mijn gezicht goed te reinigen. Helemaal wanneer ik heel de dag make-up heb gedragen.

In de drogisterijen vind je een groot aanbod aan gezichtsreinigers, van verschillende merken. Afgelopen maand was ik op vakantie in Frankrijk. In Frankrijk zijn de supermarkten mega groot en zo ook hun verzorgingsproducten collecties. Ik heb daar wat enige tijd rond gesnuffeld en kwam daar deze zeep tegen van Diadermine. 

Wat is Diadermine?
Diadermine is het eerste cosmetische huidverzorgingsmerk dat het ECARF-kwaliteitszegel heeft ontvangen. Dit betekent dat het allergievriendelijk is. Het ECARF-kwaliteitszegel is een onafhankelijke certificering voor producten en services waarvan bewezen is dat ze het leven van mensen met een allergie verbeteren. In ECARF-gecertificeerde producten worden ingrediënten die allergieën kunnen veroorzaken specifiek vervangen door minder allergene stoffen. Diadermine werd vroeger alleen in de apotheken verkocht, maar nu vind je het ook bij de drogisterijen. Diadermine is dus een heel fijn merk voor mensen met een gevoelige of allergische huid. 

Dermatologische zeep
Wat is dermatologisch? Dermatologisch is een product wat speciaal is ontwikkelt voor een allergische of gevoelige huid. Diadermine heeft een dermatologische zeep ontwikkeld die speciaal geschikt is voor de droge of gevoelige huid. De Diadermine Dermatologische zeep bevat milde amandel en avocado olie en is ontworpen voor de reiniging van de droge of gevoelige huid.

In de zeep is amandel en avocado olie aan toegevoegd. Amandel olie laat een beschermlaagje achter, waardoor vocht minder snel verdampt en het voor een mooie soepele huid zorgt. Avocado olie werkt kalmerend en hydraterend, het kan de celregeneratie en -productie stimuleren en daarmee de huid intensief beschermen en verzorgen. 

Let’s try!
Ik heb de Diadermine zeep nu 2 weken uitgeprobeerd en ik ben zeer tevreden. De zeep heeft een frisse, bloemige geur. Je kan de zeep op 2 manieren gebruiken. Ik gebruik deze zeep door mijn gezicht nat te maken en daarna de zeep over mijn gezicht te wrijven. Je kan ook je handen nat maken en dan eerst de zeep in je handen laten glijden, zodat er schuim ontstaat. De schuim die op je handen zit, breng je aan op je gezicht.

Nadat ik mijn gezicht heb ingesmeerd met de zeep, gebruik ik mijn Clinique reinigingsborstel. De reinigingsborstel zorgt ervoor dat mijn make-up resten worden verwijdert en dat mijn porieën schoon worden. 

Nadat ik klaar ben met het reinigen van mijn gezicht spoel ik de zeep met lauw warm water af. Mijn gezicht is goed gereinigd en voelt zacht aan. 

Ik dep mijn gezicht droog met een handdoek en gebruik daarna een hydraterende creme. 

De zeep is een goed reinigingsproduct voor mijn gezicht. Hij doet wat die moet doen en is ook nog eens voor de gevoelige en droge huid. 

De Diadermine zeep kan je ook voor je lichaam gebruiken. Om je lichaam te reinigen en te verzorgen. Ikzelf ben niet zo fan om een zeep voor mijn lichaam te gebruiken, omdat mijn lichaam daarna altijd zo rubberig aanvoelt. Daar in tegen ben ik wel fan van deze zeep, omdat dit hierbij niet gebeurt. Mijn lichaam voelt zacht en schoon aan.

Prijs
Ik heb de zeep in Frankrijk voor €0,60 per 100 gram gekocht. Wat natuurlijk echt geen geld is!

In Nederland is de zeep bij verschillende drogisterijen te koop.
Kruidvat €1,99
DIO €2,99 

Wil je een zeep die voor de gevoelige en droge huid is en ook nog eens budget proof? Probeer dan zeker deze zeep van Diadermine.

Wanneer je in Frankrijk bent koop dan zeker de Diadermine zeep, want daar is het veel goedkoper. Je kan daar er namelijk 3 kopen voor de prijs van 1 hier. 

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

xxx Jill Evelyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Afvalbak stickers van de Action

Appels en peren plukken op het landgoed de Olmenhorst