De oplossing voor droge nagelriemen!

Het is alweer oktober en dat betekent herfst. Nouja herfst? Het is nog super mooi weer. Van de week was het hier 25 graden! Hoe dan… Maar toch merk ik dat mijn huid iets droger wordt. Ik krijg hier en daar wat droge plekjes en dan vooral bij mijn nagelriemen. Ik ben opzoek gegaan naar een goede nagelriemcrème en ik heb de oplossing gevonden!

Crème Abricot – Dior

Crème Abricot heeft een rijke formule die de weerstand van de nagels verbetert en de groei van de nagels bevordert. De crème heeft een herstellend en voedend effect voor de nagels en nagelriemen.

Let’s try!

Ik wilde mijzelf met iets verwennen en bedacht mij dat mijn nagelriemen wel iets verzorgends konden gebruiken. Ik deed wat onderzoek op het internet en ik kwam al snel tot de conclusie dat Crème Abricot van Dior bij velen in de smaak valt.

Ik kocht de crème en ben meteen begonnen met smeren…

Ik haalde de verpakking van het product en zag meteen het schattige ronde doosje. Ik was meteen verliefd. Het doosje vind ik luxe uitstralen en elke keer wanneer ik de crème gebruik vind ik het echt een verwennerij.

Het doosje bevat 10 gram Abricot crème.

Ik draaide de deksel ervan af en zag een dikke oranje substantie. Ik deed wat Abricot crème op mijn nagelriemen en begon ze in te masseren. Dit voelde super fijn. Ik merkte wel meteen dat ik veel te veel had gepakt, omdat de crème zich allemaal ophoopte bij mijn nagelriemen. Niet dat dit een probleem is, maar ik moest dit eerst goed laten intrekken voordat ik iets anders ging doen. Anders krijg je allemaal vette vlekken.

Ik liet de crème intrekken op mijn nagelriemen en ging vervolgens mijn tanden poetsen. Ik heb de crème niet over mijn nagels ingemasseerd, dit komt omdat ik gellak op mijn nagels heb en door de gellak kan de nagelcrème niet op mijn nagelbed komen. Dus was het overbodig. Maar wanneer je dit wel op je nagels smeert, stimuleert de crème de groei van je nagels.

Nadat ik mijn tanden had gepoetst ging ik lekker naar bed. De volgende ochtend werd ik wakker… Ik merkte meteen dat mijn nagelriemen er een stuk verzorgder uitzagen. Ik had geen droge velletjes meer.

Ik heb de Abricot crème nu een paar dagen getest en ik ben zeer tevreden. De crème belooft wat die zegt. Mijn nagelriemen worden goed gevoed en zien er verzorgd uit.

Voor de herfst en winter is dit echt een oplossing om van je droge nagelriemen af te komen. Ik gebruik de Abricot crème niet alleen voor mijn nagelriemen, maar ook voor droge plekjes op mijn lichaam.

Het lijkt een klein potje, maar je hebt maar heel weinig nodig van het product. Ik denk dat je met één potje wel minimaal een half jaar doet.

De Abricot crème van Dior is te koop bij:


LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.
xxx Jill Evelyn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Velvet in de woonkamer

Citytrip Berlijn #1