Bubble mask van Action review

bubble mask action
Bubble mask action review
Ik was al een tijdje niet meer bij de Action geweest en had wat huishoudelijke spulletjes nodig. Nadat ik heel mijn boodschappen lijstje had afgewerkt, had ik nog wat tijd over om bij de gezichts verzorgings producten te kijken. Ik had tenslottte wattenschijfjes en oorstokjes nodig. De wattenschijfjes en oorstokjes gooide ik in mijn mandje en terwijl ik dat deed viel mijn oog op een schattige doosje. Oh my god, het is een bubble masker! Hoe leuk is dit! Ik pakte het bubble masker en wist niet hoe snel ik naar huis moest gaan om dit te testen. 

De bubble maskers zijn alweer een tijdje op de markt, maar ik had nooit echt de tijd genomen om mij erin te verdiepen. Totdat ik het bubble masker bij de Action tegen kwam. 

Het bubble masker is verpakt in een klein doosje wat er super schattig uitziet. In het doosje zitten 3 zakjes met het bubble masker en dat voor maar €0,99! 

bubble mask action

Toen ik thuis kwam heb ik meteen mijn gezicht gereinigd en het masker aangebracht. Ik kniptte het zakje open en zag daar een gel achtige substantie. Ik bracht het bubble masker aan met mijn vingers. Direct wanneer ik het over mijn gezicht smeerde veranderde de gel achtige substantie in schuim. Ik dacht eigenlijk dat het masker eerst een paar minuten op je gezicht moest zitten voordat het begon te schuimen. 

bubble mask action

Nadat ik heel mijn gezicht had voorzien van het masker ben ik lekker op de bank gaan zitten. Ik moest eerst wel even wennen aan het gevoel van het schuim, omdat het best wel kietelde. 

bubble mask action

Maar wat doet dit masker nou precies?! Dit masker zorgt ervoor dat je poriën diep gereinigd worden. Doordat het schuim op je gezicht is trillen eigenlijk de kleine luchtbelletjes al het vuil uit je poriën naar buiten.

bubble mask action

Mijn mening:
Wat ik erg fijn vind aan dit masker is dat het masker niet heel lang hoeft in te trekken. Na 5 minuten zie je dat het masker vanzelf verdwijnt. Nadat bijna al het schuim verdwenen was heb ik het masker afgespoeld en daarna een lekkere gezichtscreme aangebracht. Mijn huid ziet er fris uit en heeft een mooie ‘glow’ gekregen van het bubble masker. Mijn poriën zullen best iets gereinigd zijn door dit masker, maar mijn mee-eters zijn niet verwijderd. Ik verwachtte dit ook niet van dit masker, het kost tenslotte ook maar €0,99. Ik zal dit masker zeker nog een keer gaan gebruiken, omdat ik het een geinig gevoel vind op mijn gezicht. 

 

2 Comments

  1. Ik heb het masker recentelijk ook voor het eerst geprobeerd – heel fijn net zoals jij al vermeldde – maar wat kietelden die bubbeltjes zeg! Ik vond het heel grappig om te lezen dat ik niet de enige was die dit masker zo ervoer. X- Roos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

my bullet journal action

My bullet journal van Action

Je eigen wenkbrauwen verven doe je zo!

lash&brow color kit kruidvat