Bruin zonder zon?

In de winter is mijn huid een stuk lichter dan in de zomer. Dit komt natuurlijk, omdat ik in de zomer veel meer buiten ben. Vroeger ging ik 2 per week onder de zonnebank, maar dat is ook niet echt bevorderlijk voor de conditie van mijn huid. Ik heb daarom er iets op gevonden om net een tintje te krijgen.

Ikzelf vind het altijd mooier wanneer ik een tintje heb en helemaal wanneer ik geen make-up draag. Daarom gebruik ik de Magic drops van Collistar.

Magic drops is een product van Collistar dat mijn huid bruin maakt zonder zon. Je hoeft hiervoor niet in de zon te liggen bakken en braden. Je smeert het product op en binnen enkele uren zie je verschil. Superhandig natuurlijk!

Hoe gebruik je het?

Het product kan je op 2 manieren gebruiken. Je kan de Magic drops mengen met je dag of nacht creme, voor een subtieler resultaat. Maar je kan de Magic drops ook puur op je gezicht smeren, hierdoor krijg je een sneller en bruiner effect. Ikzelf gebruik de Magic drops meestal ’s avonds voor het slapen gaan.

Ik reinig mijn gezicht en smeer dan puur de Magic drops op mijn gezicht. Ik zorg er wel altijd voor dat ik nog niet meteen naar bed ga, omdat wanneer je je hoofd meteen op een kussen legt het product afgeeft of je krijgt vlekken in je gezicht.

Nadat ik de Magic drops heb aangebracht, gebruik ik verder geen nacht creme meer voor mijn gezicht. Dit vind ik soms wel een nadeel, omdat ik mijn huid optimaal wil voeden en helemaal wanneer ik naar bed ga.

Als ik ’s ochtends wakker ben geworden ziet mijn gezicht er bruiner uit. Mijn gezicht is niet meer zo bleek als eerst. Ik gebruik de Magic drops altijd als een kuurtje. Het kuurtje houd in dat ik 3 dagen achter elkaar het product gebruik, zodat ik een mooi gebruinde huid heb.

De kleur van de Magic drops blijft ongeveer 1 week aanwezig. Wil jij aldoor een gebruinde huid dan kan je de Magic drops blijven smeren met soms 1 of 2 dagen er tussen.

Ik ben super fan van de Magic drops van Collistar, omdat ze mijn huid een mooie natuurlijke gebruinde huid geeft. De Magic drops zijn makkelijk in gebruik en wanneer je het aanbrengt op je gezicht geeft het geen vlekken. Mijn gezicht is altijd mooi egaal.

De Magic drops zijn te koop bij Douglas voor €29,57.

Ik ben benieuwd of jij de Magic drops van Collistar of een ander product waar je bruin van wordt wel eens hebt gebruikt? Laat het mij weten in een reactie hieronder.

Heb jij mijn vorige post nog niet gelezen?! Klik hier.

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brow tattoo Kruidvat

Brow tattoo – Kruidvat

En de winnaar is…

win actie action