Brow tattoo – Kruidvat

Brow tattoo Kruidvat

Wenkbrauw producten zijn niet meer weg te denken. Ieder merk heeft wel een uitgebreid assortiment aan wenkbrauw producten. Wanneer ik mijn make-up doe teken ik mijn wenkbrauwen altijd met de Anastasia dip brow. Hier gaat altijd de meeste tijd in zitten. Ik zou willen dat ik minder tijd hiervoor nodig heb. Maar misschien heb ik daar de oplossing voor gevonden! Namelijk de brow tattoo van de Kruidvat.

Mijn wenkbrauwen zijn oké, maar toch wanneer ik mijn make-up aanbreng doe ik ook altijd mijn wenkbrauwen. Ik vind mijn gezicht anders te kaal… Ofzo iets?! Haha. 

Bij de Kruidvat verkopen ze de brow tattoo. Dit lijkt mij super handig. Het is een long lasting make-up product, dat betekent dat het product er op een gegeven moment weer vanaf gaat. De brow tattoo belooft dat het product 3 tot 5 dagen blijft zitten. 

Brow tattoo Kruidvat

Hoe gebruik je het?
Ik reinigde mijn gezicht en kamde mijn wenkbrauwen in model. Ik bracht met het kwastje de gel aan op mijn wenkbrauwen. Het kwastje is makkelijk in gebruik en pakt goed alle haartjes. De gel is makkelijk te verspreiden over de wenkbrauwen. Ik heb de vorm van mijn wenkbrauwen aangehouden en met een wattenstaafje heb ik de gel die naast mijn wenkbrauw zat weggehaald. 

Brow tattoo Kruidvat

Ik heb de brow tattoo ongeveer 60 minuten op mijn wenkbrauwen laten zitten. Op een gegeven moment werd de gel hard. Ik probeerde de gel van mijn wenkbrauwen af te pielen…

Brow tattoo Kruidvat

Dit ging wat lastiger dan gepland, want ik trok wat wenkbrauw haren mee.

Brow tattoo Kruidvat

Nadat ik de uitgeharde gel van mijn wenkbrauwen had verwijderd, was ik verbaasd hoe goed het eruit zag. Ik zag wel hier en daar wat stukjes waar de brow tattoo niet gepakt had, maar ik ben tevreden. 

Brow tattoo Kruidvat
voor
Brow tattoo Kruidvat
na

Wanneer je de brow tattoo op smeert, zorg er dan voor dat je je wenkbrauw goed bedekt en het liefst ook tussen de haren. Ik had dit zelf niet heel secuur gedaan en daarom had ik op sommige plekjes geen brow tattoo en was het niet gelijk.

Het is nu ongeveer 3 dagen geleden dat ik de brow tattoo op mijn wenkbrauwen heb aangebracht. Na ongeveer 2 dagen was de brow tattoo bijna verdwenen, maar dat had ikzelf ook wel verwacht. Ik had de brow tattoo ook maar 60 minuten laten intrekken. Ik ben erg tevreden over dit product en ga het zeker vaker gebruiken.

Super handig als ik op vakantie ga voor een paar dagen. Dan heb ik geen omkijken naar mijn wenkbrauwen.

De volgende keer dat ik dit product gebruik laat ik het 2 uur inwerken. Zo heb ik nog beter resultaat en er langer plezier van.

Ik ben erg tevreden het product is makkelijk in gebruik en budgetproof!

De brow tattoo is te koop voor €5,99 bij de Kruidvat en beschikbaar in 2 verschillende kleuren. 

Wil jij kans maken op een te gek notitieboek pakket?! Klik hier

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.


One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

koukleum

Ben jij een koukleum? Dan zijn deze fashion items wat voor jou.

Bruin zonder zon?