BOBBI BROWN – SHIMMER BRICK REVIEW

De shimmer brick van Bobbi Brown, bestaat alweer eventjes… Maar ik moest en zou hem hebben!

Ik begreep eerst niet zo goed de hype over de shimmer bricks. Ik dacht dat is gewoon een bronzer en that´s it. Maar nee, toen ik in de Douglas was en eigenlijk maar doelloos rond liep bedacht ik mij dat ik eigenlijk nog niks van Bobbi Brown in mijn make-up stash had. Ik liep naar de Bobbi Brown-stand en mijn oog viel meteen op de shimmer bricks. Er lagen verschillende kleuren testers van de shimmer brick, maar was er al snel van overtuigd dat de kleur: Bronze mij het meest aansprak. Ik testte hem op mijn hand en zag meteen hoe mooi de kleuren in mijn huid smeltte. Ik was opslag verliefd!

De dagen erna bleef de shimmer brick in mijn hoofd spoken. Pakjesavond kwam steeds dichterbij… Ik zette hem toch maar op mijn verlanglijstje, ookal was hij aan de prijzige kant. Het was pakjesavond en we hadden ongeveer 60 cadeaus. (we hadden afgesproken 6 cadeaus ieder, maar was al snel uit de hand gelopen) Die avond heb ik hele mooie en leuke cadeaus mogen ontvangen. Ik was de shimmer brick vergeten… Maar toen ik het laatste pakketje mocht open maken, zat deze geweldige Bobbi Brown – shimmer brick erin! Ik was in de zevende hemel en kon die avond alleen nog maar fantaseren wat voor mooie makeup looks ik ermee zou maken. Natuurlijk wilde ik hem meteen uitproberen, maar heb mijzelf daarvan weerhouden. Er moest natuurlijk eerst mooie foto’s voor mijn blog geschoten worden!

Nou daar is die dan, de welbekende Shimmer brick van Bobbi Brown.


Terwijl ik mijn make-up aan het aanbrengen was, realiseerde ik mij dat dit product zo veelzijdig is. Je kan hem als bronzer, highlighter en oogschaduw gebruiken. Ik heb natuurlijk meteen een hele look met dit product gemaakt.

 

 

Dit product is het geld waard en ga hem heel veel gebruiken. Hij krijgt dan ook een mooi plekje in mijn make-up stash.

Verkrijgbaar bij:
Bobbi Brown €49,50
Bijenkorf €49,50
Douglas €50,50

 

 

 

 

 

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw favorietje #1

Behind the scene #1