Benefit wenkbrauw product

Benefit wenkbrauw product
Benefit wenkbrauw product

Het is nu het jaar 2018 en de wenkbrauw producten zijn nog steeds één van de belangrijkste producten als het gaat om de make-up. De getekende wenkbrauw is gewoon niet meer weg te slaan. Bijna iedereen tekent zijn wenkbrauwen bij, of dit nu naturel is of donkere strepen. Het maakt allemaal niet uit, als je maar je wenkbrauwen hebt gedaan.

Benefit is al enige tijd te verkrijgen in Nederland. Zo is Benefit gespecialeerd in wenkbrauw producten. Bij de Douglas vind je alle producten van Benefit en je kan zelf ‘brow treatment’ ondergaan. 

Ik was erg benieuwd naar een product van Benefit en besloot mijn trouwe Anastasia dipbrow even te vervangen voor Benefit, brow zings. 

Het verschil tussen de Anastasia dipbrow en de Benefit brow zings:

Anastasia dipbrow:

  • wax 4 gram
  • strakke lijnen
  • wenkbrauw meer gekleurd
  • prijs €30,55

Benefit brow zings:

  • wax 1.7 gram
  • poeder 2.65 gram
  • pincet
  • wenkbrauw penceel
  • vierkant doosje met handig spiegeltje
  • prijs €35,70

Het doosje van Benefit, vind ik veel handiger. Het doosje bevat namelijk een wenkbrauw penceel, een pincet en een spiegel. Super handig om mee te nemen in je tas. 

Mijn mening:

Ik begon eerst mijn wenkbrauwen in model te epileren. Dit was echt nodig, want ik had dit al 2 weken niet gedaan en hoe handig is het dan dat het product ook nog een pincet heeft. Het pincetje is wel erg klein, maar hij doet zijn werk goed. 

Nadat mijn wenkbrauwen in model geepileerd waren begon ik met het aanbrengen van de wax. 

De wax gebruik je als eerst zodat het poeder beter kan hechten. Het penceel bevat 2 kanten, de schuine kant voor de wax en de rechte kant voor de poeder. 

Ik deed wat wax op het penceel en probeerde een strakke lijn onder mijn wenkbrauw te zetten. Dit ging echter moeilijker dan ik had gedacht. Wanneer je 2 keer over de zelfde plek gaat, veeg je het wax alleen maar uit. 

Na enige tijd luktte het een beetje om mijn wenkbrauwen wat strakker te maken… Dan was het nu tijd voor de poeder. Ik draaide het penceeltje om en doopte het in de poeder. 

De poeder heeft een iets lichtere kleur dan de wax. Dit ging gelukkig wel wat beter, omdat de wax al op mijn wenkbrauwen zat en zo bleef de poeder goed gehecht. 

Ik vond het wel moeilijk om het wat natuurlijk te laten lijken. De poeder was erg dik en moeilijk blendbaar. 

Nadat ik mijn beide wenkbrauwen had gedaan vond ik het resultaat wel oké. Ik had er meer van verwacht, maar misschien moet ik nog een beetje oefenen. Ook vind ik dat het wenkbrauw product niet goed blijft zitten en snel afgeeft. 

voor
na

Ik blijf toch liever mijn vertrouwde Anastasia dipbrow gebruiken, maar wanneer ik op reis ga is dit wenkbrauw product van Benefit wel makkelijk om mee te nemen. Zo heb ik ook meteen een spiegeltje bij mij, voor mijn andere make-up.

Dit product is verkrijgbaar bij de Douglas.
Benefit brow zings €35,70

LET’S BE FRIENDS!
Dankje wel voor het lezen van deze blogpost en vergeet je zeker niet te aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een nieuwe blogpost.
xxx Jill Evelyn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Citytrip Berlijn #1

Citytrip Berlijn #2