Wat kan je allemaal met Bio-oil?

Bio-oil
wat kun je allemaal met bio oil?
Wat is Bio-oil? Wat doet Bio-oil? En waar kan je Bio-oil allemaal voor gebruiken? In dit artikel ga ik dat allemaal aan jullie uitleggen.

Vroeger gebruikte ik Bio-oil best wel vaak voor mijn droge huid, maar na een tijdje was ik het product eigenlijk vergeten. Hoe zonde is dat, want het product is echt fantastisch! Anderhalve week geleden was ik op de Huishoudbeurs en stond daar een kraam waar ze Bio-oil verkochten. Ze hadden een super goede deal, 60ml voor €5! Ik kon de aanbieding niet weerstaan en kocht een doosje.

Wat is Bio-oil?
De Bio‑Oil samenstelling is een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. Het product bevat het unieke ingrediënt PurCellin Oil™, dat de algemene consistentie van de formulering zodanig verandert dat het licht en niet vettig wordt, en op die manier garandeert dit product dat de heilzame stoffen welke aanwezig zijn in de vitamines en plantenextracten gemakkelijk in de huid opgenomen worden.

Wat doet Bio-oil?
– Bio-oil helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van zowel nieuwe als oude littekens.
– Helpt om de kans op het ontstaan van huidstriemen, gedurende zwangerschap, groei in de puberteit en bij gewichtstoename te verminderen. De formule helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van bestaande huidstriemen.
– Helpt bij het verminderen van pigmentvlekken voor zowel lichte als donkere huidtypes.
– Helpt om de verouderende en gerimpelde huid van zowel gezicht als lichaam gladder en egaler te maken.
– Helpt om het vocht in de huid te behouden.

Waar kan je Bio-oil allemaal voor gebruiken?
– Gebruik Bio-oil als moisturizer voor je gezicht en/of lichaam. Schenk wat druppeltjes in je hand en wrijf je handen over elkaar. Breng daarna aan op een gereinigde huid. Je huid zal superzacht en gehydrateerd aanvoelen.

– Smeer je nagelriemen in met Bio-oil, zo ben jij er verzekerd van dat je niet aan je losse velletjes gaat pulken. De olie zorgt ervoor dat de nagelriemen zacht en verzorgd worden.

– Gebruik Bio-oil als make-up primer. Wanneer je een hele droge huid hebt kun je 1 druppeltje op je gezicht aanbrengen voordat je je foundation aanbrengt. De Bio-oil zorgt ervoor dat je gezicht straalt.

– Geen make-up remover meer in huis! Breng een paar druppeltjes Bio-oil aan op een watje. 

– Last van gescheurde lippen?! Breng een druppeltje Bio-oil aan op je lippen. Je zult direct verschil voelen. Heerlijk!

– Heb jij een bad thuis?  Voeg een paar druppeltjes Bio-oil aan je bad toe. Je zult versteld staan hoe zacht je huid is geworden.

– Pluizig en statisch haar?! Verdeel wat Bio-oil in de punten van je haar. Je haar zult heerlijk zacht aanvoelen en de pluis is verdwenen.

Waar gebruik jij Bio-oil voor? Laat het mij weten in een reactie.
xxx Jill Evelyn

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

lash&brow color kit kruidvat

Je eigen wenkbrauwen verven doe je zo!

Let’s take a selfie mask review Action